YOZGAT BOĞAZLIYAN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 Eğitim- Öğretim Yılı Zümre Toplantısı Yapıldı.

    Boğazlıyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Genişletilmiş Zümre Toplantısı yapıldı. Toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Bozdağ, Şube Müdürümüz Mustafa Şeker, Nazan Tok, Boğazlıyan İlçesinde görev yapan tüm öğretmenler katıldı. 
2015-2016 Eğitim- Öğretim Yılı   Zümre  Toplantısı Yapıldı.

 

        Boğazlıyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Genişletilmiş Zümre Toplantısı yapıldı. Toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Bozdağ, Şube Müdürümüz Mustafa Şeker, Nazan Tok, Boğazlıyan İlçesinde görev yapan tüm öğretmenler katıldı. 

         Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından açılış konuşması yapan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Bozdağ, "Son günlerde artan terör olaylarından ötürü hayatını kaybeden güvenlik güçlerimize Allah´tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. İnşallah en kısa zamanda ülkemiz bu terör belasından kurtulur." dedi.  

Eğitimde kalitenin ve niteliğin önemli olduğunun vurgusunu yapan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bozdağ, “Hangi iş yapılırsa yapılsın hakkını vererek yapmalıyız. Bugün zümre olarak buradasınız, programın en iyisini, verimlisini, nasıl ve ne şekilde olacağını konuşacaksınız. Nesillerimiz için sağlıklı ve uygulanabilir kararların alınması önerisinde bulundu. 

      Amacımızın bilgi aktarmak değil, bilgiye ulaşmanın yollarını araştıran, bulabilen, bilgiyi paylaşabilen, teknolojiyi üretebilen ve insanlığın yararına kullanılabilen dinamik, özgüvenli bir nesil yetiştirebilmektir. Milletimizin bize emanet ettiği çocukları iyi bir insan, iyi bir yurttaş, iyi bir vatandaş olarak yetiştirmek.” 

Kurumlarımıza değer katmak Marka haline getirmek için özel bir gayret rica ediyorum. Bizler kişiye hizmet etmiyoruz belki idareci ile belki bir öğretmen arkadaşımızla problemimiz olabilir biz bu ülkeye hizmet ediyoruz… Birlik ve beraberlik içerisinde huzurlu bir ortamı birlikte tesis edeceğiz.

      Değerlerimizle değerlenmeyi ve gençliğe rol model olduğumuzu bilelim. Söylediklerimizden ziyade yaptıklarımızdan etkilendiklerini asla unutmayalım. Kötü alışkanlıklardan nesillerimizi arındırabilmek için öncelikle biz kötü alışkanlıklarımızdan kurtulmamız gerekir. Sevin birbirinizi diyoruz biz ne kadar seviyoruz birbirimizi? Sigara ve benzeri kötü alışkanlıklardan kurtulun diyoruz biz ne kadar uzağız bu illetlerden? Sayısını çoğaltabiliriz… dedi.  

Öğretmenlerimizin model teşkil ettiğini başta kendi kişiliklerine gereken değeri vermesini isteyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bozdağ, “Kendine değer vermeyen bir insan başkalarına da değer vermez. Ben bugünkü toplantının ilçemizin eğitim öğretim hayatına olumlu katkılar sunacağını düşünüyorum.” dedi.  

 

        İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Bozdağ Konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü: “Kıymetli arkadaşlar eğitim adına insanlık adına değerlerimiz adına önerileriniz, dilek ve temennileriniz varsa bir telefon kadar yakınınızdayız günün her saati önemine binaen arayabilirsiniz sosyal medya aracılığı ile ulaşabilirsiniz. Daireye gelip kırk yıl hatır atmak üzere kahvemizi içebilirsiniz. Vesselam… 

Zümre toplantısı için bir araya geldik, tabiri caizse anayasanızı oluşturacaksınız el gördülük değil de inanarak özümseyerek bir şeyleri paylaşmanız dileğiyle şimdiden yapacağınız toplantıların başta Boğazlıyan’ımıza, ülkemize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini diliyorum.

       Bu duygu ve düşüncelerle; 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında geleceğimizin güvencesi, bilginin takipçisi, araştırmacı ve her yaşta eğitime açık bireyler olarak yetiştirebilmeyi hedeflediğimiz sevgili öğrencilerimizi, velilerimizin kıymetli emanetlerini teslim almanın heyecanı ve coşkusu ile yeni eğitim-öğretim yılının başta sevgili öğrencilerimiz ve ailelerine, fedakâr ve onurlu mesleği temsil eden siz öğretmenlerimize ve tüm Ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, başarı dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” İfadeleriyle Sayın Müdürümüz; salonda bulunan öğretmenlerin görüş ve önerilerini dinleyip dilek ve temenniler ile toplantı sona erdi. 

 

       

Yenidoğan Mahallesi Şevket Hokkaömeroğlu Bulvarı Hükümet Konağı No2 Boğazlıyan Yozgat - 0(354)6451018-6452972

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.